Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمدعلی آبین عضو هیئت علمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه شهیدبهشتی در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره کاربرد‌های هوش مصنوعی اظهار کرد: هوش مصنوعی به دنبال شبیه سازی هوش طبیعی است.

او افزود: با استفاده از هوش مصنوعی در گام اول قصد داریم که به درجه‌ای از هوش انسانی برسیم و در گام دوم هم به علت اینکه قدرت پردازشی کامپیوتر‌ها بالاست قابلیت خود را بالاتر از هوش انسانی ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبین تصریح کرد: هوش مصنوعی شاخه‌های گوناگونی مانند: یادگیری ماشین، پردازش زبان طبیعی، بینایی ماشین، پردازش گفتار و ... را پوشش می‌دهد و در هر کدام از آن‌ها محققان زیادی ورود پیدا کرده اند.

عضو هیئت علمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه شهیدبهشتی ادامه داد: کاربرد‌های هوش مصنوعی بسیار متفاوت و متنوع است، برای مثال توانسته تا حدودی آموزش‌های مجازی را تسهیل دهد و از همین رو خرید و فروش‌های مجازی هم پیشرفت داشته باشد.

آبیین با بیان اینکه یکی از جنبه‌های مثبت هوش مصنوعی کاربرد آن‌ها در اقتصاد است، تاکید کرد: آموزش مجازی با وجود هوش مصنوعی رشد گسترده‌ای یافته است و توانسته تا حدودی مشکلات را رفع کند.

عضو هیئت علمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه شهیدبهشتی تاکید کرد: هوش مصنوعی در برخی زمینه‌ها مشاغلی را از بین برده، اما در مقابل توانسته در بعضی مشاغل هم رشد خوبی ایجاد کند. برای مثال شرکت‌های بزرگ با استفاده از هوش مصنوعی کار خود را گسترش داده اند و از همین رو مشتری‌های زیادی هم جذب کرده اند.

ایجاد شغل‌های جدید با استفاده از هوش مصنوعی

آبین با بیان اینکه هوش مصنوعی شغل‌های جدیدی ایجاد می‌کند، تاکید کرد: هوش مصنوعی زمانی شغل جدید ایجاد می‌کند که مدیران شرکت‌ها و سازمان‌ها به کارمندان خود بها دهند و آن‌ها را به فعالیت در مشاغلی مانند: بازاریابی سوق دهند که از عهده سیستم برنیاید؛ چرا که هوش مصنوعی در بحث بازاریابی پیشرفت نکرده و این موضوع در کشور‌های پیشرفته اتفاق می‌افتد.

عضو هیئت علمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه شهیدبهشتی گفت: هوش مصنوعی در کشور‌های خاورمیانه و پاکستان یا به صورت کلی در کشور‌های جهان سومی بسیار خطرناک است، چرا که اگر مدیر شرکتی دریابد که با استفاده از هوش مصنوعی می‌توان فعالیت چند نفر در اداره با مختل کرد، حتما آن‌ها را کنار گذاشته و هوش مصنوعی را جایگزین می‌کند.

آبین تاکید کرد: سیستم‌های تناولی گفتاری از دیگر ویژگی‌های هوش مصنوعی است که کار افراد را مختل کرده، برای مثال در حال حاضر مشاغل مربوط به آن ۹۰۰ نیرو دارد، اما به گفته مدیران شان قرار است که ۸۰۰ نفر را کنار بگذارند و تنها ۱۰۰ نفر را در کنار خود نگه دارند، یعنی تعداد محدودی نیروی انسانی داشته باشند و هوش مصنوعی را جایگزین افراد کنند.

عضو هیئت علمی دانشکده کامپیوتر دانشگاه شهیدبهشتی بیان کرد: هوش مصنوعی در کشور‌های جهان سومی به شدت خطرآفرین و تنش زاست که در آینده مشکلاتی ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید

هوش مصنوعی پردرآمدترین رشته‌ دانشگاهی در ایران تشخیص میزان آسیب‌دیدگی شش‌های بیماران کرونایی با کمک هوش مصنوعی ظرفیت‌های قابل قبول ایران در فناوری هوش مصنوعی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه شهیدبهشتی هوش مصنوعی استفاده از هوش مصنوعی هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۹۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) تشکیلات فرهنگی عظیم را با شاگردپروری ایجاد کرد

حجت الاسلام سعید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) با بیان اینکه، امام جعفر صادق احیاءگر اسلام ناب محمدی است، به نقش این امام همام در تبیین و تبلیغ مسأله‌ی امامت و تبلیغ و بیان احکام دین به شیوه‌ی فقه شیعی و نیز تفسیر قرآن به روال بینش شیعی و ایجاد تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک سیاسی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را با شاگرد پروری به یک تشکیلات عظیم مبدل ساخت، افزود: موضوع تشکیلات پنهان در صحنه زندگی سیاسی امام صادق (ع) و نیز دیگر ائمه علیهم‌السلام، از جمله مهم‌ترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهول‌ترین و ابهام‌آمیزترین فصول زندگی ایشان است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به مبارزه این امام عزیز با جریانات انحرافی و الحادی اظهار داشت: امام صادق (ع) انقلاب فرهنگی ایجاد شده از سوی امام باقر (ع) را توسعه داد و از کرسی‌های علمی برای ترویج معارف اهل بیت (ع) بهره برداری کرد.

احمدی با اشاره به نقش مناظرات علمی امام صادق (ع) در کاهش جریان‌های التقاطی در دوران بنی امیه و بنی عباس، اظهار کرد: در دوران امام صادق (ع) نزاع بین بنی امیه و بنی عباس فرصت مناسبی برای گسترش اسلام ناب به وجود آورد. و همین امر باعث رشد حداکثری معارف اهل بیت علیهم السلام شد.

وی، تربیت عالمان و دانشمندان دین در رشته‌های مختلف را از دیگر دستاوردهای انقلاب فرهنگی امام صادق (ع) خواند و گفت: تاریخ نشان می‌دهد که در مکتب امام صادق (ع) فقط چهار هزار دانشمند پرورش یافت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان افزود: امام جعفر صادق (ع) یک نهضت علمی شیعی را، در جهان اسلام پایه ریزی کرد و به گفته مورخان این امام همام بیش از ۴ هزار شاگرد در رشته های علوم مختلف را در زمان خویش تربیت کرد که می‌توان از جمله جابر حیان؛ پدر علم کیمیا را نام برد که در نوع خود بی نظیر یا کم نظیر است..

احمدی دین اسلام را دین تفکر و تعقل خواند و افزود: دین اسلام فراگرفتن علم را برتر از عبادت می‌داند و بنا بر گواهی تاریخ، عالمان و دانشمندان اسلامی در علوم کیمیا، ریاضی و فزیک و علوم جدید سرآمد زمان خود بودند و سرآغاز فراگیری علم و دانش در دوران امام جعفر صادق (ع) پایه ریزی شد.

این استاد حوزه و دانشگاه به مخالفت‌ها و تهدیدهای زمان امام صادق (ع) از سوی حکمرانان ظالم بنی امیه و بنی عباس اشاره کرد و عنوان داشت: بنی امیه و بنی عباس همیشه سعی می‌کردند با اعمال تهدید و فشار بر امام و شاگردان ایشان، مانع نهضت علمی ایشان شوند؛ ولی نتوانستند مانع ترویج علم و دانش ناب محمدی گردند.

وی گفت: امام صادق (ع) بنیان گذار حوزه‌های علمیه در مدینه و کوفه و بغداد بودند لذا امروز همه علما و فضلا و طلاب را شاگردان امام صادق (ع) قلمداد می‌کنند.

کد خبر 6096070

دیگر خبرها

  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • اولین سخنگوی وزارت خارجه؛ زاده هوش مصنوعی
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • امام صادق(ع) تشکیلات فرهنگی عظیم را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد