Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@15:16:41 GMT

آموزش الگوریتم‌های یادگیری ماشین و یادگیری عمیق

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۲۷۵۰۸

آموزش الگوریتم‌های یادگیری ماشین و یادگیری عمیق

انجمن علمی دانشجویی علوم کامپیوتر دانشگاه گیلان اولین دوره آموزش الگوریتم‌های یادگیری ماشین و یادگیری عمیق را با عنوان AICademy به‌صورت آنلاین برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، مباحث این دوره شامل آشنایی با هوش مصنوعی، تاریخچه و کاربردهای آن، الگوریتم‌های یادگیری ماشین، پیاده‌سازی الگوریتم‌ها بر روی دیتاست‌های kaggle، یادگیری عمیق، کاربرد و مقدمه‌ای بر یادگیری تقویت شده است که توسط دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این رشته تدریس خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرفان میاهی (دانشجوی ارشد علوم کامپیوتر دانشگاه آلبرتا)، سعید ضیادید (فارغ‌التحصییل ارشد علوم کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس)، عرفان اخوان (دانشجوی ارشد زبان‌شناسی رایانشی دانشگاه شریف)، سید مرتضی میرجبرئیلی (فارغ‌التحصیل علوم کامپیوتر دانشگاه گیلان) و حسین صابری (فارغ‌التحصیل مهندسی برق دانشگاه گیلان) سخنرانان و مدرسان این دوره هستند.

دوره AICademy با همکاری گروه علوم کامپیوتر و گروه برق دانشگاه گیلان از ۲۲ تا ۲۵ مهرماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ برگزار می‌شود و علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام می‌توانند به آدرس https://evand.com/events/aicademy-۱۹۲۳۸۵۱ مراجعه کنند یا با آی‌دی @m_mirjebreili در ارتباط باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یادگیری ماشینی یادگیری عمیق الگوریتم علوم کامپیوتر دانشگاه دانشگاه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۷۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال