Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:41:53 GMT

نوسوادان فارس کار با کامپیوتر را فرا می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۱۷۱۸۷

نوسوادان فارس کار با کامپیوتر را فرا می‌گیرند

ایسنا/فارس معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: ۵۷۵ نفر در اجرای طرح آموزش رایانه به نوسوادان استان فعالیت می‌کنند.

بهزاد نوروزی چگینی دوشنبه دوم دی در یک کنفرانس خبری ضمن تبریک سالروز تاسیس نهضت سواد آموزی به فرمان امام خمینی(ره)،  با اشاره به رشد سواد آموزی در استان فارس گفت: متوسط اختلاف سواد بین مناطق شهری و روستایی فارس  ۹ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او همچنین از برگزاری طرح توسعه سواد آموزی زنان عشایر و روستایی، برگزاری کارگاه آموزشی تربیت مدرسان، برگزاری کارگاه نماز کلید بهشت و آموزش به بیسوادان و کم سوادان در سال جاری خبرداد.

به گفته معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس، امسال به ۵۷۵ نفر نوسوادان آموزش رایانه، موبایل  و... داده شد.

نوروزی با اشاره به اینکه حلقه‌های کتابخوانی و خواندن با خانواده به جد دنبال شده است، خاطرنشان کرد: ۳ هزار و ۶۰۰ نفر حلقه در کتابخوانی شرکت داشته‌اند.

او یادآور شد: همچنین۷ طرح پژوهشی و۳عنوان کتاب در طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی نیز تالیف شده است.

معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس با اشاره به برون سپارس فعالیت‌ها از قرارد با ۴۲ تشکل آموزی در زمینه برون سپاری خبر داد و در خصوص پرداختی به سوادآموزان نیز گفت: با ازای هر نفر ۸۸۰ هزار تومان بابت دوره سواد و ۱۸۲ هزار تومان دوره تکریم در یک دوره سه ساله پرداخت می‌شود.

نوروزی همچنین به تشریح دیگر فعالیت‌های نهضت سوادآموزی استان پرداخت و گفت: از جمله برنامه‌هایی که در راستای ارتقا سوادآموزی در آموزش و پرورش استان فارس دنبال می‌شود، برگزاری کارگاه‌های طرح توسعه سوادآموزی زنان عشایر است که به مدت ۳ روز ۱۲۰ نفر از بانوان عشایر در این قالب آموزش دیدند.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش فارس از برپایی کارگاه آموزش تربیت مدرسین و مربیان سوادآموزی برای تمام شهرستان‌های فارس هم خبر داد و افزود: اولین بار این طرح در استان فارس تیرماه امسال برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نهضت سوادآموزي فارس نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت

فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد:  سواد سلامت رسانه از جمله مقوله های مهم سواد سلامت برای توانمندسازی جامعه و سازمان ها است که جای خالی آن و ضرورت توانمندسازی خانواده ها و دانش آموزان در مورد سواد سلامت رسانه، پس از همه گیری کووید-۱۹ بیش از پیش مشخص شده است.

وی بیان کرد: پیدایش ویروس جدید کرونا در سال ۲۰۱۹ و همه گیری جهانی بیماری تنفسی کووید-۱۹ یکی از بزنگاه های مهم تاریخ بهداشت جهان محسوب می شود. علاوه بر همه گیری بیماری تنفسی در ۴ سال اخیر، همه گیری اطلاعات نادرست و شایعات و باورهای نادرست بهداشتی نیز باعث رنج و مرگ هزاران نفر در جهان شد. ناکافی بودن سواد سلامت رسانه ی مردم جهان پاشنه ی آشیل برنامه های بهداشت در برابر این ویروس شناخته شد.

رضایی ادامه  داد: فرهنگ سلامت بعنوان یکی از اثرگذارترین حوزه ها در سلامت جامعه بسیار تحت تأثیر و تعامل دو سویه با فضای تبلیغاتی و رسانه ها است.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: توانمندسازی مادران و دانش آموزان و سفیران سلامت طلبه جزو اولین برنامه های توانمندسازی در زمینه سواد سلامت رسانه است.

وی افزود: در دوران پاندمی و گسترش اطلاعات نادرست بهداشتی مجهز بودن آحاد جامعه بویژه مادران خانواده و کودکان و نوجوانان می تواند سپر حفاظتی مهمی برای سلامت جامعه باشد. ارتقای سلامت جامعه و اعتلای فرهنگ سلامت در گرو افزایش سواد سلامت جامعه و توانمندی و مشارکت مردمی است و به همین دلیل بهبود سواد سلامت رسانه از اولویت های آموزش بهداشت محسوب می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • فیروزآباد قهرمان رقابت های فوتسال فرهنگیان فارس