Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا فیروزفر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره ایجاد مدارس مهارتی در دانشگاه آزاد گفت: یکی از اتفاقات مهم و اساسی که در دانشگاه آزاد اسلامی رخ داده، حرکت به سمت ایجاد مدارس مهارتی بوده که اتفاقی بی‌‌نظیر در آموزش عالی کشور، محسوب می‌‌‌‌شود. بدون شک، مهم‌‌‌‌ترین اثر ایجاد مدارس مهارتی، تربیت فارغ التحصیلان کارآمد و همراه با مهارت‌‌‌آموزی است که بعد از فارغ‌‌‌التحصیلی تنها یک مدرک دانشگاهی ندارند بلکه توانایی کارآفرینی داشته و حتی می‌‌توانند در اشتغال‌زایی کشور تاثیر گذار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر، آموزش‌‌‌های ما تنها به شکل تئوریک انجام می‌‌شود که باید به سمت آموزش‌‌های پژوهش محور حرکت کنیم و به پژوهش‌‌های کاربردی اهمیت ویژه‌‌ای قائل شویم. در دانشگاه آزاد استان زنجان هم با توجه به قابلیتی که در واحدهای مختلف این استان وجود دارد؛ به دنبال ایجاد مدارس مهارتی در رشته‌‌‌‌‌های روان‌‌‌شناسی و ورزش هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در ادامه، درباره ماموریت دانشگاه آزاد زنجان در طرح پایش و نظام موضوعات خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتی که در سطح استان زنجان وجود دارد، فعالیت واحدهای دانشگاهی این استان را در طرح پایش در حوزه صنایع دستی پیشنهاد کردیم که بعد از تایید در سازمان مرکزی بر محور همین موضوع حرکت خواهیم کرد.

فیروزفر درباره چگونگی تحقق شعار 1404 و قرار گرفتن دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان انتخاب اول داوطلبان ورود به دانشگاه یادآور شد: بدون شک، اگر سیاست‌‌‌گذاری‌‌هایی که در جهت تغییر و تحول در دانشگاه آزاد تعیین شده در تمام واحدهای این دانشگاه در سراسر کشور عملیاتی شود؛ تحقق شعار 1404، چیزی دور از دسترس نخواهد بود. با توجه به پتانسیل عظیمی که به جهت منابع انسانی و امکانات موجود در دانشگاه آزاد وجود دارد؛ توجه به تربیت فارغ‌‌التحصیلان کارآفرین و ایجاد اطمینان از آینده شغلی منجر به قرار گرفتن این دانشگاه در جایگاه اول آموزش عالی کشور خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان در پایان درباره ایجاد رشته‌‌‌‌های میان رشته‌‌‌‌‌‌‌ای در واحد زنجان تاکید کرد: با توجه به اهمیتی که حرکت در مسیر علوم روز و پیشرفته دنیا در توسعه و آبادانی یک کشور دارد. درصدد ایجاد رشته‌‌‌‌های میان‌رشته‌ای در حوزه متالوژی، برق و کامپیوتر هستیم که در حال بررسی است. برای همگام‌‌‌‌سازی با روش‌‌های نوین تدریس در دانشگاه‌‌‌‌های مطرح دنیا هم به دنبال تغییر رویکرد هستیم تا با حرکت بر مبنای سیستم پژوهش‌‌های کاربردی از الگوهای سنتی آموزش‌‌محور فاصله گرفته و فارغ‌‌التحصیلانی با مهارت و کارآفرین را تربیت کنیم.

انتهای پیام/

188 / 188 مدارس مهارتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان علیرضا فیروزفر روان‌‌‌شناسی ورزش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس مهارتی روان شناسی ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۱۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش