Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@00:40:50 GMT

آموزش روش دانلود از گوگل پلی روی موبایل و کامپیوتر

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۹۰۴۰۱

آموزش روش دانلود از گوگل پلی روی موبایل و کامپیوتر

ساعت 24-حتماً شما هم مانند دیگر کاربران با این مشکل مواجه شده‌اید که نمی‌توانید بازی‌ها و برنامه‌های مورد نظرتان را از گوگل پلی دانلود کنید. اگر چنین است با ما همراه شوید تا آموزش‌های لازم را برای دانلود از گوگل پلی روی کامپیوتر و موبایل را فرا بگیرید.

احتمالاً وقتی می‌خواهید برنامه یا بازی‌ای را از گوگل پلی دانلود کنید با این پیغام مواجه می‌شوید: This item is not available in your country.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
واقعیت این است که یران به لیست «کنسول توسعه دهندگان گوگل پلی» اضافه شده است امّا هنوز دانلود بدون دردسر از پلی استور برای ایرانی‌ها میسر نیست.
در فرصت حاضر و در این مقاله به به آموزش روش دانلود از گوگل پلی می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

دانلود از گوگل پلی در کامپیوتر
متاسفانه راه های دانلود با گوگل پلی (به جز موارد استفاده از وب سایت‌های شخص ثالث) نیازمند نرم افزارهای تغییر آی پی یا همان فیلترشکن هستند. در صورتی که روی کامپیوتر خود فیلترشکن دارید، دیگر احتیاجی به دانلود مستقیم از موبایل ندارید و با کامپیوتر می توانید اپ یا بازی های دلخواه تان را از گوگل پلی دانلود کنید.

برای دانلود از گوگل پلی در کامپیوتر ابتدا باید با هر دو سیستم یعنی موبایل و کامپیوتر به اکانت جیمیل خود وصل شوید. سپس به نرم افزار تغییر آی پی متصل شوید و صفحه اپلیکیشن مورد نظرتان را از طریق کامپیوتر باز کنید. اکنون کافیست روی دکمه Install کلیک نمایید تا در نهایت برنامه در موبایلتان دانلود شود.




نکته: فراموش نکنید که حین انجام مراحل بالا اینترنت موبایل را باید روشن بگذارید.
در این روش ممکن است گاهی اوقات با ارور This app is incompatible with your device مواجه شوید که به شما می‌گوید: این برنامه با اسمارت فون شما سازگار نیست. البته این ارور صرفا به این معنی نیست که برنامه از موبایل شما پشتیبانی نمی کند. بلکه گاهی اوقات ممکن است ارور مورد بحث به این خاطر صادر شود که بازی مورد نظر شما برای منطقه ای که آی پی خود را روی آن تنظیم کرده اید، ارائه نشده است.

دانلود از گوگل پلی با موبایل
برای اینکه با موبایلتان از گوگل پلی دانلود کنید باید مراحل زیر را طی نمایید:
1-    اولین کاری که باید انجام دهید این است که یک فیلترشکن روی موبایلتان نصب نمایید تا آی پی ایران قابل تشخیص نباشد.
2-     سپس گوشی‌تان را در حالت پرواز یا Airplane Mode قرار دهید تا گوگل نتواند اپراتور را شناسایی کند.  در این حالت برای وصل شدن به اینترنت از وای فای استفاده کنید. برای رفتن به حالت پرواز دکمه پاور را چند ثانیه نگه دارید. در کادر باز شده Airplane Mode را انتخاب نمایید. یا از این مسیر Settings>More>Airplane Mode  عمل کنید.
 

3-     در مرحله بعد باید GPS خود را خاموش کنید تا محلی که در آن قرار دارید قابل تشخیص نباشد. برای این کار مسیر Settings>Location Access  را طی کنید و Access to my location را روی حالت Off  قرار دهید.
4-    تبریک... حالا تقریبا نیمی از راه را رفته‌اید. در ادامه باید دیتاهای قبلی گوگل پلی را که در حافظه موبایلتان مانده است، پاک کنید. زیرا ممکن است در آن دیتاها اطلاعاتی باشد که اجازه دانلود را به شما ندهد. برای اینکار به این مسیر برید:Settings>Apps . حالا از داخل لیست برنامه هایی که روی گوشی نصب است برنامهGoogle play store  را پیدا و روی آن کلیک کنید و در انتها روی Clear data  کلیک نمایید.
نکته: اگر Google play store  را پیدا نکردید، در پنجره Apps با کشیدن انگشت از راست به چپ به قسمت All بروید و از آنجا پیدایش کنید.
با طی کردن مراحل بالا می‌توانید به راحتی اپ‌های رایگان گوگل پلی را دانلود کنید و از آن‌ها لذت ببرید.

استفاده از ربات [email protected] در تلگرام
تلگرام یک پیام رسان همه‌گیر در ایران محسوب می‌شود و توانسته است جای خودش را در تقریباً تمامی موبایل‌های اندروید باز کند. این پیام‌رسان قابلیت‌هایی دارد که به کمک کاربران می‌آید تا هر چه راحت‌تر اپ‌ها، بازی‌ها و برنامه‌های موردنظرشان را دانلود کنند.
ربات [email protected] در تلگرام به کاربران اجازه می‌دهد تا برنامه های زیر 50 مگابایت را در خود تلگرام آپلود کنند. روش استفاده از این ربات به شرح زیر است:



ابتدا باید لینک گوگل پلی برنامه را در ربات بگذارید و بعد از آپلود شدن مستقیما آن را از تلگرام دریافت کنید. گفتیم که ربات مورد بحث امکان دانلود برنامه‌های زیر 50 مگابایت را می‌دهد، حال سوال این است که تکلیف اپلیکیشن های بالای 50 مگابایت چیست؟ در اینجا ربات لینک دانلود مستقیم بازی را می دهد و می گوید اگر می خواهید آن را در تلگرام آپلود کنید، باید لینک داده شده را در ربات [email protected] کپی نمایید.
بعد از کپی کردن، بسته به حجم اپلیکیشن چند دقیقه دست نگه دارید تا برنامه یا بازی آپلود شود. به صورت کلی [email protected] رباتی برای آپلود فایل هایی با حجم زیر 500 مگابایت در تلگرام است که نه فقط برای اپلیکیشن ها بلکه برای بقیه کارها نیز کاربردهایی دارد.

دانلود از طریق سایت‌های مستقیم کننده لینک
برای استفاده از سایت‌های مستقیم کننده لینک دانلود از گوگل پلی باید لینک گوگل پلی اپلیکیشن موردنظرتان را در سایت های مرتبط بگذارید و سپس لینک مستقیم را دریافت نمایید. برای این کار می‌توانید از سایت‌های Apps.Evozi، Apkleecher و Apk-Downloaders استفاده کنید. علاوه بر این وب سایت ها می توانید از سایت apk-dl.com  هم کمک بگیرید که در واقع ربات [email protected] مربوط به همین سایت است.
پس از رفتن به هر کدام از این سایت ها نواری را مشاهده می‌کنید که باید در آن لینک گوگل پلی یا نام بازی را قرار دهید.
نکته: حواس تان باشد که معمولا پایان لینک پلی استور هر اپلیکیشن جمله hl=en& یا نمونه های مشابه وجود دارد. پیش از آنکه لینک را در نوار بگذارید، حتما این جمله را پاک کنید.

به یاد داشته باشید که از این روش فقط می‌توانید برای دانلود اپلیکیشن های رایگان استفاده کنید. در فرصت حاضر به آموزش روش‌هایی برای دانلود از گوگل پلی پرداختیم، امیدواریم برایتان مفید باشد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ایتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۰۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین

به گزارش همشهری آنلاین، علی پارسانیا؛ مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد هماهنگی و راهبری اجرای سند تحول بنیادین در روزنامه همشهری نوشت، ‌سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در سال۱۳۹۰ توسط شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. این سند شامل ۸هدف کلان، ۲۳هدف عملیاتی و ۱۳۱راهکار است. در فصل هشتم سند، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده است برنامه‌های زیرنظام‌های این سند را ظرف مدت یک‌سال آماده کند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش به تصویب برساند که متأسفانه این یک‌سال در عمل حدود ۱۰سال به‌درازا کشید و احتمالا یکی از دلایلی که مقام معظم رهبری در دیدار اخیرشان با معلمان (اردیبهشت۱۴۰۳) فرمودند در یک دوره‌ای این سند در کشو گذاشته شد، همین تعلل بیش ازحد در تدوین و تصویب زیرنظام‌ها باشد. خاطرم هست که ایشان چند سال پیش فرمودند تا چه زمانی ما باید منتظر تصویب این زیرنظام‌ها بمانیم!؟
یکی از عوامل مهم دیگری که اجرای سند تحول را با اختلال جدی مواجه کرده بود، فقدان یک نقشه‌راه اصولی برای اجرای سند بود. وقتی که نقشه‌راه نداشته باشید، نمی‌دانید که در هر سال باید روی چه برنامه‌هایی تمرکز کنید و در هر برنامه باید چه شاخص‌هایی را محقق کنید؛ بنابراین اجرای سند به‌صورت طبیعی به سلیقه مدیران وابسته خواهد شد. وقتی نقشه‌راه نباشد، نظام آموزشی به‌جای ارائه گزارش وضعیت نسبت به هدفی که باید به سمت آن حرکت کند، گزارش فعالیت می‌دهد، بدون اینکه مشخص باشد این فعالیت‌ها چقدر اثربخش بوده‌اند. در فقدان نقشه‌راه مشخص نیست که سازوکار واپایش و نظارت بر اجرای سند در وزارتخانه و توسط نهادهای نظارتی مانند شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به چه صورت است و به‌تبع، کیفیت نظارت به‌شدت افت می‌کند. علاوه‌براین، در فقدان نقشه‌راه، قادر به تعریف برش‌های کاری ستادی، استانی، منطقه‌ای و مدرسه‌ای نیستیم. به‌نظر می‌رسد به همین دلایل است که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دیدار اردیبهشت‌ماه یک‌سال پیش (اردیبهشت۱۴۰۲) خطاب به مسئولان آموزش و پرورش فرمودند که دلیل اینکه نتایج اجرای سند در میدان عملیات تربیت مشاهده نمی‌شود، این است که سند یک نقشه‌راه دارای شاخص و زمان انجام ندارد.
بلافاصله پس از دیدار پارسال، وزیر آموزش و پرورش جلسه‌ای تشکیل دادند و مقرر شد فرایند تدوین سند آغاز شود. در ابتدا تمام زحمات سال‌های گذشته مرور شد که ازجمله می‌توان به نقشه‌راه سال۱۳۹۳ و نقشه راه۱۳۹۷ و همچنین بسته‌های تحولی سال۱۳۹۸ اشاره کرد. هر کدام از این موارد نقاط قوتی داشتند که ما سعی کردیم این نقاط قوت را حفظ کنیم؛ درعین‌حال نقاط ضعف جدی نیز وجود داشت که باید برطرف می‌شد؛ ازجمله می‌توان به همپوشانی و ناهمترازی برخی برنامه‌های زیرنظام‌ها، کثرت برنامه‌ها، فقدان شاخص برای برنامه‌ها و فقدان تعریف سازوکار کارآمد برای واپایش و نظارت بر اجرای سند تحول اشاره کرد. براساس این آسیب‌شناسی، پس از تلاشی حدودا یک‌ساله، نقشه‌راهی آماده شد و مجموعه برنامه‌های زیرنظام‌های سند را در قالب حدود ۱۷۵پروژه (واحدهای عملیاتی غیرمتداخل قابل اجرا و پی‌جویی)، بازآرایی کرد. برای تک‌تک این پروژه‌ها شاخص‌های فرایندی و پیامدمحوری تعیین شد که براساس رابطه پیش‌نیازی و هم‌نیازی پروژه‌ها و همچنین ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها، در طول ۱۰سال توزیع شدند. همچنین سازوکار مفصلی برای راهبری، واپایش و نظارت بر اجرای سند طراحی شد که در فصل چهارم نقشه تبیین شده است. در پایان نیز در ۵فروردین‌ماه این نقشه به دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تقدیم شد تا در صحن شورا بررسی و تصویب شود که الحمدلله در اردیبهشت‌ماه به تصویب شورا رسید. دلیل تصویب در شورا نیز این بود که نقشه در یک مرجع بالاتر از وزارت آموزش و پرورش به تصویب برسد تا با تغییر مدیران ارشد و میانی آموزش و پرورش، آسیب کمتری به اجرای سند تحول وارد شود.
اکنون مهم آن است که این نقشه را در عمل پیاده کنیم. ما هنوز در آغاز راه اجرای سند تحول قرار داریم و تنها مزیتی که نسبت به گذشته داریم این است که دقیقا می‌دانیم برای هر پروژه دقیقا باید در چه زمانی، چه شاخصی را محقق کنیم و این تحقق باید توسط کدام‌یک از واحدهای وزارتخانه پیگیری و توسط کدام واحد نظارت شود.
این هنوز آغاز راه است و به همین دلیل ‌ ‌ مقام معظم رهبری فرمودند، خبر تهیه نقشه، خبر خوبی است؛ نگذارید وقفه ایجاد شود.
شایان ذکر است که علاوه بر تهیه نقشه‌راه اجرای سند تحول، اقدامات گفتمان‌سازی تحول مانند برگزاری رویداد «الف‌تا» به‌منظور شناسایی و معرفی تجارب برتر مدیران مدارس و معلمان تحول‌آفرین کشور به‌مثابه الگوها و قله‌های تعلیموتربیت در حال انجام است. همچنین از میان ۱۲۰۰استاد دانشگاه فرهنگیان و دکتر-معلمان، پس از ۲دوره حضوری و یک دوره مجازی، ۱۲۰نفر به‌عنوان مدرسان ویژه سند تحول انتخاب شدند تا ان‌شاء‌الله امسال معلمان سراسر کشور را با هدف آشنایی با الگوی مدرسه تراز سند تحول آموزش دهند.

کد خبر 849603 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش آموزش کشور

دیگر خبرها

  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه‌های آمریکایی
  • تبلیغ گوشی گوگل توسط محجبه آمریکایی
  • تبلیغ گوشی موبایل در امریکا توسط دختران با حجاب | تصویر
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • مداحی که منبعش گوگل است به درد مداحی نمی‌خورد
  • مرجع اطلاعات بسیاری از مداحان و حتی برخی از روحانیون سرچ گوگل شده است
  • مینی‌کامپیوتر گیمینگ جدید کورسیر سخت‌افزار پرقدرت و پنل جلویی چوبی دارد
  • فیلم سرقت میلیاردی از فروشگاه موبایل‌فروشی در تهران