Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@00:36:45 GMT

آموزش کنترل گوشي هاي آيفون از طريق کامپيوتر

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۷۹۶۰۶

آموزش کنترل گوشي هاي آيفون از طريق کامپيوتر

خبرگزاري آريا - آيا مطالب مشابه در سايت وجود دارد؟ بله. در اين بخش: (مقالات آموزشي آيفون)
--> آموزش کنترل گوشي هاي آيفون از طريق کامپيوتر

در حقيقت، اگر بخواهيد به آساني و به صورت کامل کامل آيفون خود را از راه دور کنترل کنيد، بايد آيفون خود را جيلبرک (JailBreak) کنيد. اما انجام اين کار را توصيه نميکنيم زيرا نه تنها گارانتي آيفون شما را از بين ميبرد، بلکه ممکن است با اين کار به گوشي خود آسيب نيز بزنيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراين ما در اين مقاله ميخواهيم کنترل از راه دور يک گوشي آيفون بدون اينکه جيلبرک باشد را براي شما شرح دهيم.
البته کنترل از راه دور براي کاربراني که آيفون آن ها جيلبرک نيست محدود است، بنابراين نحوه کنترل کامل بر روي گوشي ار راه دور توسط سيستم هاي مک و ويندوز براي آيفون هاي جيلبرک شده را نيز شرح ميدهيم. براي آشنايي بيشتر با جيلبرک و نحوه جيلبرک کردن ايفون، به مقالات زير مراجعه کنيد:
جيلبرک چيست
آموزش جيلبرک کردن iOS 9 و بالاتر
کنترل آيفون از راه دور با استفاده از مک
اگر يک کامپيوتر مک داريد که نسخه سيستم عامل مکينتاش نصب شده بر روي آن بروز و جديد است، ميتوانيد از طريق مک دسترسي نسبتا محدودي به يک سري از قابليت هاي سيستم عامل آي او اس که در گوشي شما نصب شده است داشته باشيد.

براي انجام اين کار بايد يک اپل آي دي (Apple ID) مشخص را در هر دوي آيفون و مک وارد کرده باشيد و در برنامه هاي نظير برنامه “Message” در مک و “iCloud” وارد اکانت خود شده باشيد. پس از انجان کار ها ميتوانيد کار هاي زير را از راه دور انجام دهيد:
به منظور ساخت اپل اي دي و اتصال آن به گوشي آيفون، مقالات زير را مطالعه کنيد:
آموزش ساخت اپل آيدي
آموزش اتصال به اپل آيدي در آيفون
1. ارسال iMessage، مسيج معمولي و مسيج حاوي فايل هاي مالتي مديا از طريق برنامه Messages در مک.
2. برقراري تماس هاي صوتي و تصويري و پاسخ به تماس هاي دريافتي گوشي از طريق برنامه “Contacts” مک.
3. دسترسي به تمامي تب هاي (برگه ها) باز شده در مرورگر سافاري گوشي تان در مرورگر سافاري در مک.
4. ايجاد و دسترسي به يادداشت ها، يادآور ها و مخاطبين در مک و يا آيفون و دسترسي به آنها در هر دستگاهي که به حساب iCloud شما متصل است.
قابليت “Handoff” در نسخه 8 از سيستم عامل آي او اس معرفي شد و براي دسترسي به يک سري از محتويات دستگاه هاي شما در ساير دستگاه هاي شما است. براي فعال کردن قابليت Handoff در آيفون به تنظيمات و يا همان “System Preferences” برويد و سپس وارد بخش “General” شويد. در اين بخش تيک گزينه ي “Allow Handoff BetweenThis Mac and Your iCloud Devices” را بزنيد.

پس از روشن کردن قابليت Handoff، شما ميتوانيد کار هاي زير را در دستگاه هايتان که به حساب iCloud شما متصل هستن را انجام دهيد:
1. دسترسي به تب هاي اخير باز شده در مرورگر سافاري آيفون، در مک.
2. نوشتن ادامه يک ايميل پيشنويس که در آيفون نوشته شده است.
3. ارسال / دريافت مسير ها و مکان ها به دستگاه شما/ از دستگاه شما.
4. دسترسي به فعاليت هايتان در نرم افزار هايي که نسخه هاي آي او اس و مک آن ها با هم سازگاري دارند، همانند نرم افزار هاي Wunderlist و Pocket.
در آي او اس ميتوانيد از طريق بخش “App Switcher” (بخشي که در آن بين برنامه ها جا به جا ميشويد) به اين قابليت دسترسي داشته باشيد. بدين منظور دو بار کليد هوم را به صورت مکرر فشار دهيد تا يک پيغام در بالاي صفحه ظاهر شود. با اين کار، در مک نيز يک ايکن در لبه ي کناري “Dock” (بخش پاييني صفحه) ظاهر خواهد شد.

کنترل کامل آيفون جيلبرک شده
اگر آيفون شما جيلبرک شده باشد، ميتوانيد آن را با راحتي هر چه تمام تر و به صورت کامل از طريق کامپيوتر هاي با سيستم عامل هاي ويندوز، لينوکس و مک و حتي گوشي هاي آيفون ديگر کنترل کنيد. انجام اين کار به وسيله ابزار Veency امکان پذير است. Veency همانطور که از نامش پيداست، به معناي سرور “VNC” است. VNC مخفف سه کلمه “Virtual Network Computing” است و امکان اشتراک گذاري صفحه نمايش و کنترل آن توسط يک وسيله ديگر را به کاربر ميدهد.
کمپاني اپل امکان تبديل گوشي هاي آيفون به سرور VNC را به صورت پيشفرض در اين دستگاه ها قرار نداده و همچنين اجازه قرار گرفتن نرم افزاري که اين کار را انجام دهد را در استور نميدهد زيرا ممکن است بعضي از افراد از اين قابليت سوء استفاده کنند.

به منظور نصب “Veency” نرم افزار “Cydia” که در گوشي آيفون جيلبرک شده شما نصب است را اجرا کنيد و سپس عبارت Veency را در کادر جستجو اين برنامه تايپ کنيد و اينتر بزنيد. اولين نتيجه که ظاهر ميشود را لمس کنيد و سپس گزينه ي “Install” و نهايتا Continue را لمس کنيد. اگر Cydia در گوشي شما نصب نيست، از مقاله زير به منظور نصب آن استفاده کنيد:
آموزش کامل نصب برنامه Cydia در گوشي هاي آيفون، و توضيحاتي درباره آن
زماني که نصب Veency به اتمام رسيد، گزينه ي “Restart Springboard” را لمس کنيد و سپس کمي صبر کنيد. هم اکنون زماني که به بخش تنظيمات گوشي آيفون خود برويد يک گزينه جديد به نام Veency مشاهده خواهيد کرد. وارد اين بخش شويد، ضامن اولي را در حالت “Enabled” قرار دهيد، اگر ميخواهيد نشانگر موسي که گوشي شما را کنترل ميکند را مشاهده کنيد ضامن دومي را نيز روشن کنيد و سپس با لمس گزينه ي “Password” يک رمز نيز براي اتصال به گوشي تان تعيين کنيد.

هم اکنون آيفون شما آماده کنترل کردن است. به منظور انجام اين کار بايد هم آيفون شما و هم دستگاهي که ميخواهيد با استفاده از آن ايفون را کنترل کنيد به يک مودم متصل باشند. در آيفون خود وارد تنظيمات شويد و سپس وارد بخش Wi-Fi شويد. علامت “I” کوچک کنار نام مودمي که به آن متصل هستيد را لمس کنيد تا به بخش جديدي برويد. در اين بخش يک گزينه به نام “IP Address” وجود دارد که آدرس آي پي مودمي که متصل به آن هستيد است. آدرس آي پي و يا همان آن عدد را يادداشت کنيد.

هم اکنون بايد با استفاده از يک نرم افزار “VNC Viewer” و يا همان مشاهده گر VNC آيفون خود را کنترل کنيد. کاربران سيستم عامل مک ميتوانند از نرم افزار “Screen Sharing” که به صورت پيشفرض در سيستم عامل مک موجود است استفاده کنند. نرم افزاري به نام ‘RealVNC” نيز وجود دارد که براي سيستم عامل هاي ويندوز لينوکس، اندرويد و اي او اس موجود است که با استفاده از آن نيز ميتوان اين کار را انجام داد. به مظنور دانلود نرم افزار هاي مشاهده گر VNC، لينک هاي زير را کليک کنيد:
دانلود نرم افزار VNC براي ويندوز
دانلود VNC Viewer اندرويد

هم اکنون برنامه مشاهده گر VNC خود را که يا VNC Viewer و يا RealVNC و يا هر نرم افزار ديگر که مد نظر شماست است را اجرا کنيد و سپس در کادري که در آن وجود دارد آدرس آي پي که در بالا ذکر کرديم را در آن وارد کنيد تا به گوشي خود متصل شويد. همچنين اگر همانطور که در مرحله بالا گفتيم رمزي نيز تعيين کرده بوديد بايد رمز را نير براي اتصال وارد کنيد. اگر اتصال موفقيت آميز باشد صفحه گوشي شما در کامپيوتر نمايان خواهد شد. زياد پيش ميايد که اتصال به دستگاه هايي که رمز براي آن ها تعيين نشده موفقيت آميز نباشد، بنابراين در صورت موفقيت آميز نبودن اتصال براي VNC خود در ةآيفون يک رمز تعيين کنيد (طبق آموزش بالا) و مجددا براي اتصال تلاش کنيد.
کنترل کردن دستگاه
هميشه اين موضوع را در نظر داشته باشيد که ممکن است هر وقت آدرس آيفون عوض شود، بنابراين در صورت عدم موفقيت در اتصال مجددا طبق روش بالا آي پي آيفون خود را مشاهده کنيد.

نحوه کنترل گوشي با موس به شرح زير است:
1. کليک: لمس صفحه.
2. راست کليک: کليد هوم.
3. وسط کليک: کليد قفل کردن.
هم اکنون ميتوانيد تقريبا هر کاري با گوشي خود انجام دهيد. البته در کامپيوتر هاي مک که موس ها وسط کليک ندارند،ميتوانيد نرم افزار "MagicPrefs” را دانلود کنيد تا يک شرتکات کيبورد تعيين کنيد که به مکانند وسط کليک عمل کند.

هم اکنون که ميتوانيد آيفون خود را از راه دور کنترل کنيد، ميتوانيد کار هايي نظير کار هاي زير انجام دهيد:
1. ارسال مسيج و يا iMassage از طريق ويندوز، لينوکس و حتي گوشي هاي اندرويدي.
2. تغيير موسيقي در حال پخش.
3. کار کردن با گوشي از طريق کامپيوتر.
4. سر کار گذاشتن دوستانتان!
آيا اين کار ارزش جيلبرک کردن آيفون را دارد؟
اين روش براي کاربران سيستم عامل هاي ويندوز و لينوکس بسيار عالي است اما براي کاربران سيستم عامک مک، ارزش ندارد که گارانتي گوشي خود را از بين ببريد و آن را جيلبرک کنيد زيرا بسياري از کار ها از راه دور در سيستم عامل مک بدون نياز به جيلبرک نيز امکان پذير هستند.
موفق باشيد.

ساير مقالات مربوط به آيفون
-->
ابتدا قبلي 1 بعدي انتها (1)
-->


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟

روزنامه‌نگار سایبرنیوز برای اینکه ببینیم کدام پلتفرم اندروید یا iOS امن‌تر هستند، آزمایش جالبی را انجام شده است. او در این آزمایش، صد اپلیکیشن برتر اپ استور اپل و پلی استور گوگل را به ترتیب روی یک آیفون SE و یک گوشی اندروید که هر دو ریست فکتوری شده بودند، نصب کرد. سپس گوشی‌ها را بدون دست زدن رها کرد و بررسی کرد که هرکدام چند مرتبه به سرورهای خارجی وصل می‌شوند و این سرورها در کجا قرار دارند.

اندروید یا iOS ؟ امن‌ترین پلتفرم موبایل

شاید طرفداران اندروید با دیدن این نتایج خوشحال شوند که به‌طور میانگین، iOS به ۴۲ درصد سرور خارجی بیشتری نسبت به اندروید درخواست ارسال می‌کند، اما فعلاً برای جشن گرفتن زود است.

به گزارش گجت نیوز، ناپریس می‌گوید که در طول پنج روزی که آیفون را بدون دست زدن رها کرده بود، تمام ارتباطات خروجی آن با سرورهای خارجی را ردیابی کرده است. او محاسبه کرده که گوشی اپل به‌طور میانگین روزانه ۳۳۱۸ درخواست ارسال کرده است، در حالی که این رقم برای گوشی اندرویدی که سه روز بدون استفاده مانده بود، به‌طور میانگین روزانه ۲۳۲۳ درخواست بوده است.

اما اگر طرفدار اندروید هستید و فکر می‌کنید برنده این رقابت هستید، باز هم زود نتیجه‌گیری کرده‌اید. این متخصص می‌گوید، تعداد درخواست‌های آیفون به کشورهای نامعتبر در مقایسه با آزمایش اندروید، پایین‌تر بوده‌اند!

آیفون اکثراً با سرورهای اپل ارتباط برقرار می‌کند

نتایج نشان می‌دهد ۶۰ درصد از درخواست‌های خروجی آیفون به‌عنوان بخشی از عملکردهای استاندارد، به سرورهای اپل ارسال می‌شد. تنها ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به سرورهای گوگل فرستاده شده بود و باقی‌مانده به اپلیکیشن‌های جانبی وصل می‌شدند.

برای مثال، در حالی که آیفون به‌طور میانگین روزانه یک بار با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط برقرار می‌کرد، دستگاه اندرویدی در طول سه روز، ۱۳ برابر بیشتر، یعنی ۳۹ بار به یک سرور در روسیه پینگ می‌زد. همچنین در حالی که آیفون هیچ ارتباطی با سرورهای چینی نداشت، گوشی اندرویدی به طور میانگین روزانه پنج بار با یک سرور در چین در تماس بود.

آیفون همچنین بسیار کمتر از گوشی اندرویدی با سرورهای شبکه‌های اجتماعی ارتباط برقرار می‌کرد. به‌طور متوسط، آیفون در روز 20 بار با سرورهای فیس‌بوک تماس می‌گرفت، در حالی که این رقم برای دستگاه اندرویدی به‌طور متوسط 200 بار در روز بود. در مجموع آیفون 36 بار با تیک تاک ارتباط برقرار کرد که البته سرور متعلق به ByteDance که به آن متصل می‌شد، در چین قرار نداشت.

گوشی اندرویدی تقریباً 800 بار با تیک تاک ارتباط برقرار کرد. اسنپ‌چت تنها پلتفرم شبکه اجتماعی بود که نتایج متفاوتی داشت؛ در حالی که آیفون روزانه بیش از 100 درخواست به سرور اسنپ‌چت ارسال می‌کرد، دستگاه اندرویدی به ندرت با سرور اسنپ‌چت ارتباط می‌گرفت.

نکته جالب اینجاست که در روزهایی که آیفون بدون استفاده رها شده بود، اسنپ‌چت، جیمیل و وان‌درایو به ترتیب با مصرف ۳۸، ۳۴ و ۱۱ درصد، بیشترین باتری را مصرف کردند. در برخی روزها، اسنپ‌چت حتی برای بیش از یک ساعت در پس‌زمینه فعال بود.

موضوع نگران‌کننده این است که اگر تلفن شما با سروری در روسیه یا چین ارتباط برقرار کند، داده‌های شما ممکن است در دسترس سازمان‌های دولتی آن کشورها قرار گیرد. آقای Naprys، یک محقق امنیتی نظریه‌ای در مورد تفاوت قابل توجه بین برنامه‌های تماس‌گیرنده با سرورهای خارجی در iOS و اندروید دارد.

او می‌گوید: «هیچ برنامه‌ای در اپ‌استور اپل را نمی‌توان به‌طور کامل به‌عنوان یک ابزار تبلیغاتی آشکار در نظر گرفت. همه برنامه‌های موجود در اپ‌استور توسط پلتفرم‌های بزرگ و شناخته‌شده‌ای توسعه یافته‌اند و کاربردی‌تر از چراغ‌قوه‌های تبلیغاتی، برنامه‌های شوخی یا نمایشگرهای بی‌کیفیت PDF در گوگل‌پلی هستند».

اجازه دانلود مستقیم برنامه‌ها در آیفون: آیا اپل باید به این قابلیت تن دهد؟

خبرنگار Cybernews اضافه می‌کند، این موضوع همچنین می‌تواند به خاطر سیاست‌های سخت‌گیرانه‌تر اپل در قبال توسعه‌دهندگان، در اکوسیستم بسته خود به‌طور کلی و به ویژه در رابطه با حریم خصوصی باشد. اپل همواره از رویکرد باغچه محصور خود در قبال اپ‌استور دفاع کرده است و می‌گوید این رویکرد برای اطمینان از ایمن بودن برنامه‌های قابل نصب در فروشگاه ضروری است. بدیهی است، قانون بازار دیجیتال (DMA) در اروپا به کاربران آیفون در 27 کشور اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد تا در صورت تمایل، از این حفاظت چشم‌پوشی کنند.

این درحالیست که کاربران آیفون خارج از اتحادیه اروپا، همچنان مجاز به دانلود مستقیم برنامه‌ها از فروشگاه‌های غیررسمی نیستند. برای این کاربران چنین سوالی به‌وجود آمده که آیا با اجازه دانلود مستقیم برنامه‌ها توسط اپل در سایر مناطق، امنیت ناشی از بررسی اپل روی برنامه‌های جانبی از دست می‌رود؟ آیا اپل باید با توجه به اینکه کاربران هزینه دستگاه‌های خود را پرداخت کرده‌اند و با ریسک نصب بدافزار روی گوشی‌های خود مشکلی ندارند، باید به آن‌ها امکان دانلود مستقیم برنامه‌ها را بدهد یا خیر؟

همانطور که آزمایش انجام‌شده توسط این محققان نشان می‌دهد، آیفون در مقایسه با اندروید، با سرورهای کمتری در مکان‌های مشکوک ارتباط برقرار می‌کند. و این موضوع می‌تواند در به دست آمدن اطلاعات شخصی شما توسط مقامات دیگر کشورها، تفاوت ایجاد کند.

تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید: «اگر داده‌های شما روی یک سرور در روسیه قرار بگیرد، این خطر وجود دارد که توسط مقامات یا حتی سازمان‌های تجاری که ملزم به رعایت GDPR و قوانین مشابه حفاظت از داده‌ها و حریم خصوصی نیستند، قابل دسترسی باشد. هیچ اجازه‌ای از شما گرفته نخواهد شد».

این تیم همچنین می‌گوید، ممکن است برخی از کاربران حتی با ارسال داده‌های تشخیصی، موقعیت مکانی یا سایر داده‌های تله‌متری آیفون به کوپرتینو (مقر اصلی اپل) نیز احساس راحتی نکنند؛ زیرا این داده‌ها ممکن است توسط مجریان قانون درخواست شود. میزان این ریسک‌پذیری به عهده کاربر است تا تصمیم بگیرد. 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز (۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • طرح آیفون ۱۶ فاش شد + تصاویر
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • فروش گوشی‌های اپل تقریباً در تمام بازارها کاهش یافت
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • افشای طرح آیفون ۱۶؛ سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • ظاهر آیفون۱۶ لو رفت/ چیدمان جدید دوربین‌ها/ عکس