Web Analytics Made Easy - Statcounter

فکر می‌کنید آیا در آینده دانشمندان می‌توانند با کمک رایانش کوانتومی، کشف‌های بیشتری داشته باشند؟ تکنیکی که اخیرا توسعه یافته است از کشف بوزون هیگز برای آزمایش این نظریه استفاده می‌کند.

کشف بوزون هیگز

آیا می‌توان بوزون هیگز را دوباره کشف کرد؟ شاید کامپیوتری که می‌تواند حجم عظیمی از دیتا را بررسی کند، بتواند در کاربردی خلاقانه، این ذره را دوباره کشف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگران امید دارند که کامپیوترهای کوانتومی با افزایش سرعت محاسبات در بررسی جهان طبیعی ما و گسترده کردن دانش ما در مورد جهان شناخته‌شده، به کمک آن‌ها بیایند.

مقاله‌های مرتبط: ۹ تئوری محتمل برای پایان دنیا آزمایش‌های جدید در سرن؛ انقلاب در فهم بشر از جهان؟

گروهی از پژوهشگران از مداری کوانتومی استفاده کردند تا حجم‌های بسیار عظیمی از دیتا شامل آزمایش‌های شکافتگی ذرات – مانند آزمایشاتی که به کشف بوزون هیگز انجامید – را بکاوند. در حقیقت، چون بوزون هیگز، کشفی بزرگ و در عین حال متأخر است، این گروه از پژوهشگران از این کشف برای آزمایش این مدار کوانتومی استفاده کردند. این ماشین توسط کمپانی رایانش کوانتومی دی-ویو (D-View) ساخته شده است. ایده‌ی اصلی دانشمندان این بود که به سبب قابلیت بیشتر مصرف و دسته‌بندی دیتا، می‌توانند بوزون هیگز را راحت‌تر پیدا کنند. در طی این آزمایش ثابت شد که روش محاسبات کوانتومی به اندازه‌ی روش‌های معمول مفید و حتی چند قدم از آن‌ها بهینه‌تر است.

ممکن است این آزمایش قدمی رو به عقب به نظر برسد؛ اما این فناوری پیشرفت‌های مثبتی داشته است. کایل کرانمر، فیزیکدان دانشگاه نیویورک که در این پژوهش نقشی نداشت، می‌گوید:

تا پیش از این، ما می‌دانستیم که ممکن است روزی به چنین نقطه‌ای برسیم؛ اما اکنون آن را محتمل‌تر می‌بینیم.

او استفاده از ماشین‌های کوانتومی به جای راه‌حل‌های معمول ریاضی را هیجان‌انگیز می‌داند.

محدودیت‌های فیزیکی

وقتی فیزیکدان‌ها بوزون هیگز را در سازمان اروپایی پژوهش‌های هسته‌ای، سرن (CERN)، کشف کردند، با استفاده از آزمایش‌های ATLAS و CMS فوتون‌ها و غیر فوتون‌های حاصل از برخوردهای پروتون را تشخیص دادند. آن‌ها الگوریتم‌های یادگیری ماشین و دیتای شبیه‌سازی شده را آموزش دادند تا همان کار را انجام دهند.

گروهی که به دنبال راه‌حل‌های کوانتومی بود، ماشینی از دی-ویو تهیه کرد. آن‌ها می‌خواستند بررسی کنند که آیا این ماشین می‌تواند با پیروی از دستورالعمل‌ها، رد فوتونی ذره‌ی هیگز را بیابد یا خیر. هدف این آزمایش، بازآفرینی هیجان کشف بوزون هیگز یا اثبات توانایی آن‌ها در انجام این کار نبود؛ هدف این پژوهش بررسی این مسئله بود که آیا رایانش کوانتومی می‌تواند ابزاری سودمند در بررسی‌های فیزیکی باشد یا خیر. کرانمر می‌گوید جذاب‌ترین قسمت این پژوهش، نشان دادن محتمل بودن این سودمندی است.

رایانش کوانتومی از روش‌های معمول کنونی دقیق‌تر نیست؛ اما ماشین کوانتومی دی-ویو می‌تواند چنان حجم دیتایی جمع‌آوری کند و چنان کاربردهای متنوعی داشته باشد که نه‌تنها به دیگر زمینه‌های پژوهشی سود برساند، بلکه یادگیری ماشین را نیز توسعه دهد. این ماشین کوانتومی بحث‌برانگیز خوانده شده است و بسیاری از افراد آن را چندان امیدوارکننده نمی یابند؛ اما با وجود این مخالفت‌ها، زمینه‌های علمی مختلف، از فناوری اطلاعات زیستی گرفته تا علوم زمینی می‌توانند از این تکنیک سود ببرند.

true برچسب ها : quantum computing physics higgs boson true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۴۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم

در یک آزمایش دو گوشی گلکسی اس ۲۴ و آیفون ۱۵ پرومکس داخل ظرفی قرار داده شد تا درون فریزر قرار بگیرند. نتیجه این آزمایش را در ویدئوی زیر مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج / علت مرگ در دست بررسی است
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • ۶ پرونده نقض حقوق شهروندی در مازندران بررسی شد
  • اطلاعاتی جالب درباره جفت‌گیری عجیب‌ترین موجود جهان!
  • مینی‌کامپیوتر گیمینگ جدید کورسیر سخت‌افزار پرقدرت و پنل جلویی چوبی دارد
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • پردازنده اختصاصی کامپیوتر ۲۰۲۴ هواوی هم‌سطح M2 اپل و 13700H اینتل ظاهر شد
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم